-->

Boşanmak İsteyen Erkeğin Belirtileri

Boşanmak İsteyen Erkeğin Belirtileri

Bir erkek sizden boşanmayı kafaya koyduğunda bu durum sözlerine, davranışlarına yansır, sevdiğiniz adam gider yerine bambaşka biri gelir.
Boşanmak isteyen erkek nasıl davranır? makalemizde ayrılmayı kafaya koymuş adamın tutumlarına yer verdik.


Cinsellik ilişkilerin lokomotifidir, evliliği götüren en önemli etmenlerdendir, eşiniz artık değil sizle birlikte olmayı teninize dahi dokunmak istemiyorsa, sizle ilişkiye girmemek için sürekli bahaneler buluyorsa dikkat! evliliğinizde tehlike çanları çalıyor! harekete geçin birşeyler yapın!


Aranızdaki iletişim çok zayıfladıysa konuşmuyorsanız, artık kavga bile etmiyorsanız, bunun anlamı eşiniz evliliğinden umudunu kesmiş, evliliğin yürümeyeceğini kabullenmiştir.


Portrait of young confident business man with laptop


Size yönelttiği eleştirel artıysa, ne yapıyorsanız, ne söylüyorsanız onu rahatsız ediyorsa, her davranışınız ona batmaya başladıysa.


Önceden boşanmanın b’sini ağzına almayan adam gitmiş, yerini her kavgada sözü ayrılığa getiren, boşanma kelimesini sık telafuz eden adam geldiyse…


Eve gelmemeye, geç gelmeye başladıysa, sebebini sorduğunuzda sürekli bir bahanesi varsa.


Evlilik Aşk İlişkiler Hakkında Herşey İçin Tıklayınız


 


bosanmak_isteyen_erkek (4)Başka kadınların fiziksel özelliklerinden, yeteneklerinden bahsetmeye başladıysa, sizi
arkadaşlarınızla bile kıyaslayıp, işi hakaret boyutuna vardırıyorsa,


Adeta barut fıçısı gibi her an patlamaya hazır bir adama dönüştüyse, gerginliği, agresifliği hat safhadaysa, sizi üzmekten hiç çekinmez olduysa.


Ailesine düşkünlüğü artıp, bekarlık günlerinden rahatlığından huzurundan bahsediyor, bekarlık sultanlıkmış gibi laflar ediyorsa.
Kavgalarınız çirkinleştiyse, insanların içinde size bağırıyor, kızıyor, hatta küfrediyorsa, maalesef sizi çoktan gözden çıkarmış demektir!




YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.











YAZININ DEVAMI ==> Boşanmak İsteyen Erkeğin Belirtileri
Boşanmak İsteyen Erkeğin Belirtileri
Boşanmak İsteyen Erkeğin Belirtileri
LihatTutupKomentar