-->

En Güzel Gelinlik Modelleri 2015

En Güzel Gelinlik Modelleri 2015

Beyaz gelinlik her genç kızın hayalidir. En güzel gelinlik modelleri 2015 resim galerimizde sizlere ilham olacak ünlü modacıların gelinlik tasarımlarına yer verdik.
Versace, pronovias ve bir çok markanın 2015 kreasyonunu resim albümümüzde bulabilirsiniz.
Düğün günü yaklaştı, en güzel gelinliği seçmek istiyorsunuz, peki gelinlik alırken nelere dikkat etmeli? işte önemli tüyolar
Gelinlik modelini seçerken fiziğinizi, karakterinizi, eşiniz olacak kişinin ailesini ve gelebilecek tepkileri göz önünde bulundurup öyle karar vermelisiniz.


Bulunduğunuz mevsim de gelinlik seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlardandır.
İlkbahar ve yaz gelinlikleri cıvıl cıvıl iç açıcı ferah ince kumaşlardan ve tüllerden, sonbahar gelinlikleri sonbaharın romantizmini yansıtabilecek dantel ve kırık beyaz tonlarından, kış gelinliklerinde ise tercihinizi sizi üşütmeyecek saten, tafta gibi kumaşlardan yapabilirsiniz. Kışın gelin olacaksanız pelerinler hem şık bir aksesuar olacak hem de sizi sıcak tutacaktır.


Gelinlik almaya karar verdiğinizde yapmanız gereken en önemli şeylerden biri de netten, gelinlik dergilerinden pek çok modeli bıkmadan usanmadan araştırmak ve bedeninize, size gidecek gelinliği biraz çaba göstererek bulmaktır. Şunu asla unutmayın o gün en güzel olmayı siz hak ediyorsunuz! ve bunun için de biraz zahmete katlanırsanız, güzel gözükmeniz herşeye değecektir.


Gelinlik Modelleri 2016 İçin Tıklayınız


2015 Gelinlik Modelleri İçin Tıklayınız


Çılgın ruhlu biriyseniz renkli gelinlikler de sizin için güzel alternatif olacaktır.
Sıradan bir gelin olmak istemiyorsanız pembe, mavi hatta siyah gelinlikleri tercih edebilirsiniz.


Gelinliğinizi şayet diktirmeye karar verdiyseniz, yanınızda kanki, arkadaş, kardeşinizin olmasında fayda var, böylece sizin göremedeğiniz hataları görüp, kusursuz görünmenizi sağlar.


Hafta sonları gelinlikçiler çok yoğun çalıştığından gelinlik bakmayı hafta içine almanız sizin için avantaj olacaktır.


Gelinlik tercihinizi yaparken yalnızca hoşunuza gidecek model olup olmadığına bakmayın, size yakışacak mı, fiziğiniz, kilonuz, boyunuz posunuz o gelinliği kaldıracak mı bunları da düşünün.


2015_gelinlik_modelleri (1)


Designer Wedding Dresses by Sophia Tolli

Designer Wedding Dresses by Sophia Tolli



2015_gelinlik_modelleri (3)2015_gelinlik_modelleri (4)2015_gelinlik_modelleri (5)2015_gelinlik_modelleri (6)2015_gelinlik_modelleri (7)2015_gelinlik_modelleri (8)2015_gelinlik_modelleri (9)2015_gelinlik_modelleri (10)2015_gelinlik_modelleri (11)2015_gelinlik_modelleri (12)2015_gelinlik_modelleri (13)2015_gelinlik_modelleri (14)2015_gelinlik_modelleri (15)2015_gelinlik_modelleri (16)2015_gelinlik_modelleri (17)



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.










YAZININ DEVAMI ==> En Güzel Gelinlik Modelleri 2015
En Güzel Gelinlik Modelleri 2015
En Güzel Gelinlik Modelleri 2015
LihatTutupKomentar