-->

Dr Mehmet Öz Zayıflama İçeceği

Dr Mehmet Öz Zayıflama İçeceği

Bugünkü diyet köşemizde Dr. Mehmet Öz tarafından tavsiye edilen ve yurt dışında da oldukça popüler olan doktor Mehmet Öz zayıflama içeceğinin tarifine yer verdik. Bu içecek portakal, greyfurt, ananas gibi C vitamini yüksek meyvelerden oluşuyor.
Greyfurt zayıflatır mı? Tarifini verdiğimiz içecekte yer alan greyfurt yağ yakmaya yardımcı olan içeceklerdendir, egzersiz yaparak, yediklerinize içtiklerinize dikkat ederek beslendiğiniz takdirde, greyfurt kilo vermenize büyük etki edecektir, greyfurt açlık krizleriyle savaşır, antioksidan dolu özleriyle bedenden toksinleri atar, böylece daha çabuk zayıflarsınız.
Elma sirkesi ile zayıflayın! Elma sirkesinin ise yağ yakıcı olması özellikle göbek yağları üzerindeki etkisi hepimizin malumu. Elma sirkesi kan şekerinizi dengeler, uzun süre tokluk hissi verir, ve bölgesel zayıflamada yardımcı olur. 1 orta boy 100 gram portakal 47 kaloridir, 100 gram greyfurt 50 kaloridir.
100 gram ananas 59 kaloridir, 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 kalori, 1 tatlı kaşığı balın kalori miktarı ise 15’tir. Yani dr öz zayıflama içeceğinin 1 bardağı aşağı yukarı 66 kalori’dir.


Malzemeler
1 bardak portakal, greyfurt yahut ananas suyu
2 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal


Yağ Yakan Ve Tok Tutan Besinler Tıklayınız


 


Yapılışı
Portakal, greyfurt veya ananas bu meyvelerden dilediğinizin suyunu sıkın.
İçine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı bal ekleyip, yemeklerden yarım saat önce için.


doktor_mehmet_oz_zayiflama




YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.












YAZININ DEVAMI ==> Dr Mehmet Öz Zayıflama İçeceği
Dr Mehmet Öz Zayıflama İçeceği
Dr Mehmet Öz Zayıflama İçeceği
LihatTutupKomentar