-->

Kız Çocuk Ve Bebekler İçin Tütü Etek Modelleri

Kız Çocuk Ve Bebekler İçin Tütü Etek Modelleri

Tütü etekler, elbiseler son senelerde oldukça moda olan çocuk giysileri arasında yer alıyor. Renkli tütü etek modelleri resim galerimizde kız çocuğuna tütü etek yapmak veya hazır satın almak isteyenlere fikir verebilecek birbirinden güzel tütü eteklere yer verdik. Kırmızı, pembe, sarı, mor, beyaz, mavi dilediğiniz renkle tütü etek yapabilirsiniz. Hatta bu etekleri satıp, tütü eteği kazanç kapısı da yapabilirsiniz. Peki tütü etek nasıl yapılır?
Tütü etek yapmak için manifaturacıya yani kumaş satan bir yere gidin ve tütü etek yapmak istediğinizi bildirip tül kumaşlara bakın, çocuğunuzun boyunu, kilosunu tezgahtara bildirip tütü etek yapımı için ne kadar kumaş gideceğinizi danışabilirsiniz, veya tanıdığınız bir terziden de bu bilgiyi öğrenebilirsiniz. Tuhafiyeden de kalın bel lastiğini temin edin.  Kumaşı ve lastiği aldıktan sonra, tütü etek yapmaya girişebilirsiniz! Öncelikle çocuğunuzun bel çevresini ve etek boyunu ölçün, etek boyu size kalmış yalnız çok kısa tütü etekler pek hoş durmuyor.
Bel çevrenize 5 santim ekleyip bu ölçüde bir lastik kesin. Mesela çocuğunuzun beli 30 çıktı, siz 35 santim kalın bel lastiği kesip, lastiği elinizle dikerek birleştirin yahut lastiği birbirine yapıştırın, ardından eni 5-10 santim şeritler halinde kestiğiniz tül kumaşları lastiğe düğüm şeklinde bağlayın, hepsi bu! tütü elbise nasıl yapılır? resimli makalemiz bu konuda size yardımcı olacaktır.


Tütü Elbise Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım Tıklayınız


tutu_etek_modelleri (1)tutu_etek_modelleri (2)tutu_etek_modelleri (3)tutu_etek_modelleri (4)tutu_etek_modelleri (5)tutu_etek_modelleri (6)tutu_etek_modelleri (7)tutu_etek_modelleri (8)tutu_etek_modelleri (9)tutu_etek_modelleri (10)tutu_etek_modelleri (11)tutu_etek_modelleri (12)tutu_etek_modelleri (13)tutu_etek_modelleri (14)tutu_etek_modelleri (15)tutu_etek_modelleri (16)tutu_etek_modelleri (17)tutu_etek_modelleri (18)tutu_etek_modelleri (19)tutu_etek_modelleri (20)tutu_etek_modelleri (21)tutu_etek_modelleri (22)tutu_etek_modelleri (23)



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.










YAZININ DEVAMI ==> Kız Çocuk Ve Bebekler İçin Tütü Etek Modelleri
Kız Çocuk Ve Bebekler İçin Tütü Etek Modelleri
Kız Çocuk Ve Bebekler İçin Tütü Etek Modelleri
LihatTutupKomentar