-->

Monokini Mayo 2015 Modelleri

Monokini Mayo 2015 Modelleri

Yaz hepimize aynı şeyi çağrıştırıyor; güneş, deniz ve kumsal… Monokini 2015 modası resim galerimizde birbirinden şık monokinilerileri derledik. Monokini son senelerde oldukça moda olan deniz giysilerindendir. Peki monokini nedir? monokini normalde göğüsleri açıkta bırakan, sütyensiz mayo modeline denir.
Monokiniler ilk olarak 1964 yılında piyasaya sürüldü, fakat kadınlar bunu aşırı dekolte bulduklarından giymediklerinden, monokiniler günümüzde biraz daha kapalı bir form aldı. Monokiniler mayokini, mayo ve bikininin karışımından dizayn edilmiş son derece feminen ve seksi kıyafetlerdir.


Mayo Modelleri 2015 Modası Tıklayınız


2015 Bikini Modelleri Önerileri Tıklayınız


 


monokini_mayo (1)monokini_mayo (2)monokini_mayo (3)monokini_mayo (4)monokini_mayo (5)monokini_mayo (6)monokini_mayo (7)monokini_mayo (8)monokini_mayo (9)monokini_mayo (10)monokini_mayo (11)monokini_mayo (1)



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.










YAZININ DEVAMI ==> Monokini Mayo 2015 Modelleri
Monokini Mayo 2015 Modelleri
Monokini Mayo 2015 Modelleri
LihatTutupKomentar