-->

İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin Yapılması Gerekenler

İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin Yapılması Gerekenler

Biz insanlar için sevmek, sevilmek duyguları çok önemlidir. Sevilmek için önemli tüyolar makalemizde insanlar tarafından sevilmek için yapılması gerekenler konusuna yer verdik.
*Güler yüzlü ve tatlı sözlü olun, yüzünüzden gülümseme daim eksik olmasın. Siz hiç birinden şu cümleyi duydunuz mu? ; ” Ne kadar mütebessim ve tatlı sözlü bir insan, onu bu yüzden sevmiyorum” böyle bir şeyi duymanız asla mümkün değildir, çünkü güleç yüzlü ve kırıcı olmayan insan her zaman sevilir.
* Asla hiç kimseyi arkasından konuşup çekiştirmeyin, mümkün mertebe her zaman iyi huylu olmaya çalışın.


*Sevilmek için dua da edebilirsiniz, din büyüklerinin, peygamberlerin, evliyaların hatırlarına yapılan dualar makbul dualardandır.


*İnsanların başarılarını, güzel vasıflarını abartmadan övün, takdirlerinizi bildirin, böylece karşınızdaki kişinin gönlü size meyledecektir.
*2 ölçüp bir konuşun, sözleriniz hiç kimseyi üzecek, incitecek şekilde olmasın.


*Yardımsever olun, kapınızın çalındığında muhakkak açacağınızı herkes bilsin.
*İnsanları önemseyin, biri size birşey anlattığında gözlerinin içine bakıp dinleyin, önemsenilmek kişiyi kendine değerli hissetirir ve size karşı sempati duymaya başlarlar.
*Sizi sevmesini istediğiniz kişiye hediye verin, hediye kalpleri yumuşatıp, gönülleri birbirine bağlar.sevilmek_icin_onemli_tuyolar (1)


*Yaradandan ötürü yaratılanı hoşgörün affedici ve merhametli olun, yerdekilere acırsanız gökteki meleklerde size acıyıp, sizin için dua ederler.
*Yapmacık olmayın. Ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun.
Samimiyetsiz insanlar toplum tarafından sevilmez ve dışlanırlar.


*Başkalarının size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de insanlara öyle davranın.
İnsanlarla ilişkilerinde empati yapmak başlıca şiarlarınızdan olsun.
*İnsanların nefis taşıdığını bilin, hiç kimse eleştiriden hoşlanmaz, bir tanıdığınızın hoşlanmadığınız bir yönü varsa, bunu kendisine bildirmek istiyorsanız kelimeleri iyi seçin.


*Kısaca, doğarken ağladınız, çevrenizdeki insanlar ise güldü, sizin doğumunuzla mutlu oldu, öyle bir ömür sürün ki herkes ağlarken siz gülün, bunun için de hep iyi insan olmaya çalışın.



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


İlgili konular


Hayatı Güzelleştirmenin Yolları Tıklayınız


Özgüven Nasıl Kazanılır? Tıklayınız


Başarılı İnsanların 12 Ortak Özelliği Tıklayınız



Mutluluğun Küçük Sırları Tıklayınız 









YAZININ DEVAMI ==> İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin Yapılması Gerekenler
İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin Yapılması Gerekenler
İnsanlar Tarafından Sevilmek İçin Yapılması Gerekenler
LihatTutupKomentar