-->

Göbek Düşmesinin 20 Belirtisi

gobek_dusmesinin_20_belirtisi

Göbek kaçması ağır kaldırma, soğuğa maruz kalma, stres vb nedenlerden oluşan, göbeğin yerinden ayrılıp vücutta başka bir noktaya kayması durumudur. Göbek düşmesinin 20 belirtisi makalemizde göbeğiniz kaçtığında ne gibi sağlık sorunları yaşarsınız konusuna yer verdik.


1-Sık yaşanılan yorgunluk hissi
2- İştahsızlık
3-Karın bölgesinde şişlik
4-Bulantı ve kusma
5-Depresyon
6-Tuvalete çıkamama sorunu
7-Nefes alıp verirken göbek bölgesinde ağrı
8-Sık karşılaşılan baş ağrısı
9-Sırt ve belde ağrı
10-Gece sıkıntılı uyku durumu
11-Hazımsızlık
12-Yemeklerden sonra görülen şişkinlik
13-Göbeğe bastırıldığında başka yerlerde atması
14-Eğilirken göbeğin bir tarafa kayması
15-Yürümede zorlanma ayakta duramama
16-Mide ağrısı
17-İshal
18-Karın bölgesinde gaz sıkışması
19-Göbek çevresinde ağrı göbeğe bastırıldığında göbekte kayma gözlemlenmesi
20-Göbek şiş bir görüntü, kitle gözlemlenmesi, ve ateş ise göbek düşmesinin daha ileri boyuta vardığını gösteren semptomlardır.


Bu belirtilerden çoğu varsa vakit kaybetmeden doktora başvurmanızı tavsiye ederiz, erken teşhis ve tedavi sayesinde ameliyata gerek kalmadan bu sorunu atlatabilirsiniz.Göbek düşmesi için alternatif etkili tedavi yöntemlerden biri de bardak çekmedir.
Bardak çekme işlemi için, pamuklu br bez sabunlu suya sokulur, hastanın göbeğine sabunlu su sürülür, hasta sırt üstü yatırılır, sırtına bir kaç dilim patates koyulur, kibritler patatese saplanıp, yakılır, daha sonra bu patateslerin üstüne bardak kapatılır ve kibritler sönene kadar beklenir, bardaktaki hava bitince, bardak çekilip, göbek yerine oturtulur.


YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları bizkadinlaricin.com’a aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece bizkadinlaricin.com tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


 





YAZININ DEVAMI ==> Göbek Düşmesinin 20 Belirtisi
Göbek Düşmesinin 20 Belirtisi
Göbek Düşmesinin 20 Belirtisi
LihatTutupKomentar