-->

Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Uygulanır? (Long Time Liner)

İlk olarak Almanya’da keşfedilmiş bir teknik olan Long Time Liner Kalıcı Makyaj uygulaması daha sonraları İsviçre, Kanada, Fransa ve İspanya’da ün kazanmış. Ve nihayet Türkiye’de! Peki Long Time Liner nedir? Yıllardır bildiğimiz kalıcı makyajdan farkı nedir? Long Time Liner’ın kalıcı makyajdan farkı hücre yenilenmesi ile iki yıl içinde kaybolmasıdır. Yani makyajınızda değişiklik yapmak dilerseniz 2 yıl sonunda Long Time Liner uygulamanız kendi kendine siliniyor. Ayrıca kendi kendine silinmeden de lazerle sildirme şansınız var.


Bu uygulamada, uygulamayı size yapacak olan Linergist yani uzmanınız oldukça önemli. Çünkü 2 yıl boyunca yüzünüzde duracak olan makyajın nasıl olacağına karar vermek çok basit değil. Uygulama yaptıracağınız yeri ve uzmanı seçerken o kişinin önceki çalışmalarına, uygulama yaparken çekilmiş fotoğraflarına ve uzman ile ilgiliki yorumlara bakmanızı öneririz.


Long Time Liner uygulaması 3 farklı bölgeye yapılıyor.


1- Kaşlar: Her sabah doldurmaktan sıkıldığınız kaşlarınızın keşke daha biçimli ve uğraştırmayacak görüntüde olmasını dilediğiniz olmuş muydu? Yanlış kaş alımı veya cımbızın yol açtığı seyrelmeler insanın canını sıkıyor. O zaman Long Time Liner programıyla bu hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 2 yıl boyunca kaşlarınıza bir prosedür yapmadan hoş bakışlara sahip olabilirsiniz. Bu prosedürde gerçek kıl yöntemi yapılıyor. Uygulama yapılmadan önce yüz biçiminize makul bir kaş biçimi ve ten renginize makul bir renk çiziliyor. Dikkat! Burada uzmanın deneyimi oldukça önemli!


2- Gözler: Sabah uyandığınızda aynada gördüğünüz gözlerle öğle vakti gördüğünüz gözler arasında dağlar kadar fark var değil mi? Bu uygulamada kirpik diplerinizin alt ve üst çizgilerine ince bir çizgi çiziliyor. Gece uyurken bile doğal makyajlı olmanız sağlanıyor. İstediğiniz kalınlıkta ve biçimde çizgi çizdirebiliyorsunuz. Yüzerken bile gözlerinizde eyelinerın olması çok hoş değil mi?


3- Dudaklar: Long Time Liner programıyla dudaklarınızı kalınlaştırabilir, rengini değiştirebilir veya çerçeve çizdirebilirsiniz. Yiyip içtiğinizde rujunuzun çıkmadığını düşünmek bile çok hoş değil mi? Bu renkler doğal dudak rengi tonlarından başlayıp daha koyu ruj renklerine kadar geniş bir yelpazeye sahip. Renge karar vermek oldukça önemli ve zor. Moda diye yaptırdığınız ilgi çekici bir renkten soğuyabilir veya kıyafetinize uymadığı için canınız sıkılabilir. Bu yüzden mümkün olduğunca doğal renklerden gitmekte yarar var.


İlk programlarda ön çizim ve karar aşaması olduğu için daha uzun olmakla beraber ortalama iki saat sürüyor. Kalem aynısı ultra ince uçlu bir aletle cildin en üst epidermis tabakasına prosedür yapılıyor. İğneler tek kullanımlık, uygulama sonrası çöpe gidiyor. İşlem sırasında acı hissetmiyorsunuz. Boyalar ise antibakteriyel özelliğe sahip, alerji testinden geçmiş ve tamamıyla bitkisel. Kemoterapi hastaları bile uygulama yaptırabilir. Kaliteli bir yerde yaptırdığınız sürece yan etki söz konusu olamaz. Yılın her mevsiminde istediğiniz zaman müracaat edebilirsiniz. Dediğimiz gibi renk seçimi oldukça önemli. Sarışın bir bayanın koyu renk kaş ve dudaklara sahip olması göze batar ve doğallıktan uzaklaşır. Yaptırmadan önce hangi rengi tercih edeceğinizi içiniz sinene kadar düşünün.


Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Uygulanır? (Long Time Liner)

Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Uygulanır? (Long Time Liner)





YAZININ DEVAMI ==> Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Uygulanır? (Long Time Liner)
Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Uygulanır? (Long Time Liner)
Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Uygulanır? (Long Time Liner)
LihatTutupKomentar