-->

Çalışanlar İçin Ofiste Güzelleşme Yolları Sırları

Nerede ve hangi ortamda olursak olalım, her zaman bakımlı, hoş, çekici olmak ister bütün kadınlar. Bu bir spor salonu olsa dahi böyledir. Asıl önemli nokta ise nerede olursak olalım hızlıca hoşleşme yollarını bulmak ve uygulamaktır. Çoğu insan gibi siz de evinizden daha çok iş yerinde vakit geçirirsiniz. Yorucu iş toplantıları, yemekleri derken ister istemez sürekli insanlarla iç içe olmak zorunda kalırsınız ve vakit darlığı da bu hususta tek düşmandır. Bizler de iş yerinin bu yorucu ve vakit darlığı problemina rağmen, sizlere hızlıca hoşleşme yollarını anlatmak istedik!


Bu hususta en önemli nokta makyaj uzmanlarının da ifade ettiği gibi ne kullandığımızdan çok nasıl uyguladığımızdır. Kısa vakitten kaynaklı çabucak yapayım derken abartı bir biçimde insanların karşısına çıkmayı kimse istemez. Bu yüzden bu süre içerisinde kullanmanız gereken malzemeleri şöyle sıralayabiliriz.


Fondöten, baz, kapatıcı başlıca malzemelerdir. İlk olarak böylece pürüzsüzlüğü yakalayabilirsiniz. Bu ürünleri kullanma aşaması ise; şayet gözenekleri belli olan bir cildiniz var ise fondöten uygulamadan önce bir baz veya kapatıcı ile gözenekleri kapatmalısınız. Bu prosedür bunun yanı sıra fondötenin cildinizde daha uzun süre kalmasını sağlar. Yağlı bir cilde sahipseniz su bazlı fondötenler kullanmalısınız böylelikle hem bir anlık makyajınızda olsun hem günlük makyajınızda olsun cildinizin yağlı görünmesini engellemiş olursunuz.


Yağlı ciltler daha fazla özen ister. Bu yüzden gün içerisinde ya da sonunda makyaj tazelemek istiyorsanız bu prosedür sırasında kullanılacak malzemeler de içerisinde su yosunu, yağ dengeleyici bulunan temizleyiciler ile cildinizi silmeye özen gösterin. Temizlenen cildin sonrasında matlaştırıcı bir ürün kullandığınızda cildiniz makyaja hazır olur. Eğer kuru bir cildiniz varsa cildinizin nemlenmesi için aşırı yağlı olabilecek ürünleri tercih etmeyin. Bunun yerine içinde pırıltı bulunan baz kullanarak cildinizin ışıldamasını sağlayabilirsiniz. Nemlendiriciniz ise yine aynı biçimde yağsız olması gereklidir.


Hatırlatılması gereken önemli bir nokta da fondöten bir kapatıcı değildir. Önce kapatıcı sonra fondöten uygulamalısınız. Kuru ciltler için pırıltılı fondöten ve şayet gözenekli bir cildiniz var ise likit fondöten kullanmalısınız. Tüm bunları iş yeri ortamında ya da normal bir süreçte uygularken bile işiniz tamamıyla kolay olması açısından fırça ve sünger dışında parmaklarınızı da kullanabilmeniz mümkün. Sonrasında rahatça pudra ponponuyla şeffaf bir pudra uygulayabilir gün içerisinde hem sade hem de hem renkli bir hoşlik yakalayabilirsiniz.


Ofiste hoşleşme sırasında far seçiminde gri, boz ve kahverengi gibi göz farları son derece en uygun. Göz kapaklarınızı alkolsüz tonik ile temizleyin. Kuruduktan sonra farı uygulayın. Farın gün boyu aynı etkiyi göstermesi için şeffaf pudra uygulayın. Siyah ya da kahverengi maskara ile de kirpiklerinizi belirginleştirebilirsiniz.


Dudak makyajı öncesinde ise dudaklarınızı nemlendirin. İnce fırça ile ruju uygulayın. Doğal dudaklar için açık renkleri tercih edebilirsiniz. Rujdan sonra iki dudağınızın arasına peçete koyarak fazlalıkları alın. Sonrasında şeffaf pudrayı dudaklarınıza uygulayın.





YAZININ DEVAMI ==> Çalışanlar İçin Ofiste Güzelleşme Yolları Sırları
Çalışanlar İçin Ofiste Güzelleşme Yolları Sırları
Çalışanlar İçin Ofiste Güzelleşme Yolları Sırları
LihatTutupKomentar